Overnachten woonboot Friesland

Als u een woonboot wilt huren, is Oudega de perfecte bestemming. Dit kleine dorpje in Friesland biedt veel mooie natuur en interessante bezienswaardigheden. Oudega is een klein dorp in Friesland, Nederland. Het dorp heeft ongeveer 1000 inwoners en ligt in de gemeente Smallingerland. Oudega is bekend om zijn Woonbotencentrum, dat het grootste woonbootverhuurbedrijf van Europa is. Veel mensen bezoeken Oudega vanwege zijn prachtige natuur en interessante bezienswaardigheden.

Activiteiten in Oudega

Er zijn veel dingen te doen in Oudega. U kunt een wandeling of fietstocht maken in de prachtige natuur, de windmolen bezoeken, of naar een van de andere bezienswaardigheden in het dorp gaan. Enkele van de bezienswaardigheden in Oudega zijn:

  • De Windmolen
  • De Watertoren
  • De kerk
  • Het maisdoolhof
  • De Alde Feanen

Daarnaast heeft Oudega veel mooie natuur. Er zijn veel parken en bossen waar u een wandeling of fietstocht kunt maken. In onze woonboot geniet u van deze heerlijke omgeving o

Varen over de Alde Feanen

Een van de populairste activiteiten in Oudega is het varen op de Alde Feanen. De Alde Feanen is een nationaal park en natuurreservaat. Het ligt in het oosten van Friesland en bestaat uit vele kleine eilandjes. Tegenover de Woonark kunt u gemakkelijk een sloep huren, zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van de prachtige natuur die de Alde Feanen te bieden hebben. Het huren van een sloep is voordelig. Daarnaast wordt de sloep bij de woonboot gebracht, zodat u op een eenvoudige manier kunt genieten van de Friese wateren.

Een woonboot huren in Oudega

Wilt u graag een woonboot huren in Oudega? Dan bent u bij Woonark Friesland aan het juiste adres. Deze luxe woonark is van alle gemakken voorzien voor een fantastische tijd aan het Friese water.

Deze 6-persoons woonboot beschikt over 3 slaapkamers, waardoor het vakantiehuisje geschikt is voor het hele gezin. Met een luxe zit- en eethoek heeft u uitzicht op het water. Ook de keuken is luxe uitgerust met een vaatwasser, een 4-pits gasfornuis, een koffiezetapparaat, een waterkoker en een magnetron. Genieten van een zelfgemaakte maaltijd was nog nooit zo heerlijk.

Ook aan de buitenkant van de chalet kunt u in luxe genieten van de Friese natuurlijk. Het balkon van de woonboot zit aan het water. In combinatie met het luxe tuinmeubilair kunt u genieten van het Friese water en de voorbijvarende boten. Met het zonneterras geniet u met volle teugen van de zon. 

Wordt het een beetje warm op het balkon? Ook dat is op onze woonark geen enkel probleem. Met een eigen zwemtrap kunt u heerlijk afkoelen in het water. Daarnaast is er ook een vissteiger aanwezig, evenals een aanlegplaats voor een boot. 

Woonark Oudega reserveren

Wilt u graag zo snel mogelijk genieten van onze luxe woonark? Hieronder kunt u onze woonark eenvoudig reserveren. Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze woonboot? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk proberen te helpen.

Woonark Friesland
× Hulp nodig?