Houseboat verhuur Friesland

Een houseboat huren in Friesland

Een woonark huren Friesland is een droom voor vele natuur- en watersportliefhebbers. De rust en ruimte in combinatie met de pleziervaart over de Friese wateren is hetgeen wat veel mensen aanspreekt om een houseboat te gaan huren. Echter kan een huisboot huren een moeilijke opgave zijn, aangezien het aanbod van woonboten in Friesland erg klein is. Daarnaast wordt menig woonark gebruikt voor privé recreatie en worden deze woonboten niet te huur aangeboden. Maar wees niet getreurd, want gelukkig kunt u voor houseboat verhuur Friesland terecht bij Woonark Friesland.

Een luxe houseboat voor optimaal plezier

Deze luxe houseboat heeft een modern interieur en biedt slaapplaats voor 6 personen. Zo kunt u met uw gezin of vriendengroep deze huis boot huren en genieten van een unieke vakantie ervaring in hartje Friesland. Deze houseboat ligt op een zeer unieke locatie waar u geniet van alle privacy die u nodig heeft. De woonboot is officiëel gelegen in het dorpje Oudega, maar aan de overkant van het water bevindt zicht het dorp de Veenhoop (hemelsbreed nog geen 100 meter). Op circa 30 minuten vaarafstand van deze schitterende houseboat vindt u de watersportdorpen Eernewoude en Grou. Hier kunt u met uw sloep aanmeren en genieten van een lunch of diner op het terras aan het water.

Houseboat met watersport

Wilt u de luxe van een ruim vakantiehuis,maar tegelijkertijd de romantiek van het waterleven ervaren? Dan is een houseboat huren de juiste optie voor u. Bij Woonark Friesland geniet u van het het luxe interieur en ervaart u het waterleven direct vanaf het balkon op en aan het water. In de nabije omgeving is er voldoende mogelijkheid om een boot te huren waarmee u de omgeving per boot kunt verkennen. Een boothuis huren in Friesland is de perfecte manier om te genieten van echte watersportvakantie in Nederland.

Eenvoudig een houseboat in Friesland reserveren

Het huren woonboot Friesland doet u eenvoudig via onze reserveren pagina. Hier ziet u tevens de beschikbaarheid en de bijbehorende tarieven per seizoen. We merken dat de vraag naar het huren van een houseboat Friesland de laatste jaren enorm stijgt waardoor de beschikbaarheid steeds beperkter wordt. We adviseren u daarom om tijdig te reserveren wanneer uw gewenste datum nog beschikbaar is. Dit om teleurstelling te voorkomen. Klik op onderstaande button en bekijk de beschikbare data voor een houseboat huren Friesland.

Woonark Friesland
× Hulp nodig?