Woonboot met sloep huren Friesland

Op zoek naar een unieke ervaring voor uw binnenlandse vakantie? Kies dan voor een woonboot vakantie in Friesland. Geniet van de Friese natuur en van een prachtig uitzicht over de Friese wateren. Uiteraard is er de mogelijkheid om dit huisje met sloep te huren mocht u dat willen. De mogelijkheden zijn eindeloos, want u kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld een elektrische sloep te huren of een van de vele andere soort boten zoals een zeilboot, kano of kajak. Wanneer u de door u gewenste boot online reserveert wordt deze kosteloos aan het zonneterras van de woonboot afgeleverd. U ontvangt hierna een korte boot instructie zodat u weet hoe u de boot moet gaan besturen. Hierna kunt u meteen genieten van de mooiste plekjes die Friesland te bieden heeft. Verschillende watersport dorpen als Grou en Eernewoude (Friesland) zijn via het water goed te bereiken en op vaarafstand van circa 30 minuten.

Vakantiehuis met sloep

Wanneer u dit huisje met sloep huurt kunt u voor een verschillend aantal dagen sloep huren. U kunt er dus voor kiezen om een dagje een sloep te huren, maar gelukkig is er voor langere vakanties ook een sloep te huur. Een vakantiehuis aan water inclusief sloep is de perfecte manier om te genieten van een onvergetelijke vaarvakantie. Met een sloep heeft u de ruimte om tijdens uw verblijf in deze woonboot Langweer, Sneek, Grou of Eernewoude te bezoeken. In het gezellige centrum van Langweer zijn er voldoende activiteiten te doen en zijn er een groot aantal plaatsen waar u kunt genieten van een borrel of diner. Maar ook Grou is een gezellig dorp met een aantal historische trekpleisters zoals de middeleeuwse kerk die in het begin van de 12de eeuw is gebouwd. Het dorp Grou bezoeken met uw sloep of fluister boot is een geweldige ervaring om meer te weten te komen over dit prachtige watersport dorp.

Watersport tijdens de sloepvakantie

Een watervilla inclusief sloep huren behoort tot de mogelijkheden bij Woonark Friesland. Door onze nauwe connecties met de vele bootverhuur instellingen in de buurt zijn wij ervan overtuigd dat er altijd een sloep te huur is voor tijdens uw verblijf in dit vakantiehuis. Een woonboot vakantie is bij Woonark Friesland al mogelijk vanaf 500 euro per week. Wilt u tijdens uw vakantie de Friese wateren en watersportdorpen verkennen? Dan is het ideaal om dit huisje met sloep te huren. Zoals u weet is Friesland rijk aan water en kent daarom prachtige watersportdorpen. Vindt u een week op dezelfde plek verblijven saai en gaat u liever op pad om zelf de Friese wateren te verkennen? Dan kunt u deze watervilla inclusief sloep huren. De woonboot is gelegen aan de rand van Nationaal Park de Âlde Feanen en staat bekend om haar prachtige natuur. Doordat veel toeristen dit soort Nationale parken willen bezoeken is er in de nabije omgeving voldoende mogelijkheid om bijvoorbeeld een fiets, kano of kajak te huren. Ook is er in de omgeving altijd wel een sloep te huur. U kunt dan telefonisch contact opnemen of eenvoudig een boot online reserveren.

Vaarvakantie in Friesland

Wanneer u via de Veenhoop richting Grou vaart zult u onderweg aan aantal mooie woonboten passeren. Veel mensen vragen zich af of deze bijzondere woonboten te huur zijn, maar helaas worden veel van deze woonboten gebruikt voor particuliere recreatie en dus niet verhuurd. Maar wees niet getreurd, want een van deze comfortabele woonboten is via Woonark Friesland gedurende het hele jaar te huur! Dit betreft een zeer complete woonboot geschikt voor een zes aantal personen. In dit luxe vakantiehuis geniet u van een lichte woonkamer en een fantastisch uitzicht. Een woonboot vakantie is de manier om kennis te maken met van een echte watersport vakantie. Dit vakantiehuis aan water kunt u online boeken via de reserveringspagina. Door de gezellige woonkamer en de vele aanwezige faciliteiten bent u verzekerd van een comfortabel verblijf. U kunt deze grote woonboten al boeken tegen scherpe tarieven vanaf 500 euro per week. Wilt u dit jaar genieten van een unieke vakantie in een bungalow met sloep? Een geweldige vaarvakantie kunt u direct boeken via onderstaande button.

Woonark Friesland
× Hulp nodig?