BOEK NU woonark friesland logo

Puur genieten van de rust, natuur en de prachtige locatie?

Sloep vakantie Friesland

Heeft u altijd al eens willen verblijven in een vakantiehuis met sloep? Dan bent u bij Woonark Friesland aan het juiste adres. Deze luxe watervilla ligt gelegen aan de rand van Nationaal Park de Alde Feanen en beschikt over uitstekende faciliteiten. Een watervilla inclusief sloep huren biedt u de mogelijkheid om zelf de Friese wateren te verkennen per boot. Door onze nauwe connecties met de verschillende vestigingen voor bootverhuur in de omgeving kunnen is er voldoende mogelijkheid om dit huisje met boot te huren. Zo kunt u bij onze overburen terecht voor sloep, kano, kajak, sup’s en zeilboot verhuur. Hoewel wij (tot op heden) zelf geen sloepen verhuren kunt u alsnog dit huisje met sloep huren wanneer dit wenselijk is. Zodra u bij ons een reservering plaatst laat u ons weten dat u dit huisje met boot huren wilt. We zullen er dan samen voor zorgen dat u kunt genieten van een complete vakantie in dit vakantiehuisje met boot.

Een geweldige vaarvakantie in Friesland

Wanneer u verblijft in een vakantiehuis aan water is het zeer aannemelijk dat u een huisje met bootverhuur zoekt. Met een boot kunt u namelijk overdag een mooie tocht maken over het vaarwater van Grou en Eernewoude. Wilt u een langere tocht maken kunt u er ook voor kiezen om groot water zoals de Friese meren (Sneekermeer) op te zoeken. Vanaf daar vaart u ook eenvoudig naar plaatsen als Terherne waar u onder andere Waterpark Terherne en de Terhernster Poelen vindt. Kortom, een huisje met sloep huren in Friesland is alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf en een geweldige vaarvakantie

Vaar tussen de watersportdorpen


Deze prachtige woonboot ligt niet gelegen in een luxe vakantiepark maar op een zeer unieke locatie aan het vaarwater tussen de watersportdorpen Grou en Eernewoude. Hierdoor heeft u geen last van buren maar geniet u van de rust en ruimte aan het water inclusief de privacy die u nodig heeft. Ervaar het gevoel van een complete vakantie aan het water met boot die u eenvoudig reserveert via de boot verhuur aan de overkant van het water. De door u gehuurde boot wordt direct aan uw zonneterras afgeleverd waarna u kunt genieten van een huisje inclusief sloep. Ons privé aanlegsteiger biedt voldoende ruimte om de gemotoriseerde boot of elektrische sloep aan te meren. Na een dagje varen meert u de boot eenvoudig aan en hoeft u niet op zoek naar een plaats om aan te meren, wat een enorm voordeel is aan een huisje met aanlegsteiger huren. Verblijft u voor een week in onze woonark of heeft u maar een gering aantal dagen vakantie? U kiest er zelf voor hoe lang u dit vakantiehuis met boot wilt huren. U kunt een sloep huren voor tijdens uw gehele verblijf, of voor 1 of meerdere dagen. De keus is volledig aan u.

Een hengeltje werpen

Voor de visliefhebbers onder ons is het natuurlijk wenselijk om uw vakantie door te brengen in een huisje met vissteiger. Ook daar hebben we bij Woonark Friesland aan gedacht en is er voldoende ruimte om vanaf onze vissteiger een hengel uit te werpen. Zo geniet u van een actieve vakantie waar toch voldoende ruimte is om te relaxen en te genieten van de prachtige natuur. Al met al is alles aanwezig voor een onvergetelijke visvakantie en bent u zeker van een uniek verblijf.

Goedkope sloep vakantie in Friesland

Deze prachtige woonark is een goedkoop huisje in vergelijking met bijvoorbeeld een wellness huisje op een Landal park. Toch geniet u in deze zes persoons watervilla van alle luxe die u nodig heeft voor een geweldige vakantie. De unieke locatie in combinatie met de aanwezige faciliteiten zorgen voor een uitermate bijzondere vakantie ervaring in hartje Friesland. Aan de prachtige wateren die de provincie Friesland kent is dit huisje te huur tegen zeer scherpe tarieven. In tegenstelling tot veel andere grote vakantiehuizen is deze woonark een van de weinige huisjes met aanlegsteiger wat u de ruimte biedt om te genieten van een echte watersport vakantie met boot. Neem een kijkje op onderstaande pagina om de beschikbaarheid van dit huisje op het water te bekijken en uw gewenste datum te reserveren. We hopen dat er een goede aanbieding voor u bij zit.

De woonark reserveren
Woonark Friesland
× Hulp nodig?