Overnachten woonboot Friesland

Op een woonboot slapen in Friesland

Overnachten in een hotel kan natuurlijk erg leuk zijn, maar voor een echt bijzondere ervaring kiest u ervoor om te overnachten op een boot in Friesland. Hier geniet u van een vrij uitzicht over de Friese wateren en de prachtige polderlandschappen. Door het moderne interieur, de keuken met vaatwasser en het balkon op en aan het water bent u van alle gemakken voorzien tijdens uw boot overnachting. Op een boot slapen is een goede manier om te ontspannen en volledig tot rust te komen. Wanneer u ‘s ochtends wakker wordt ervaart u de overweldigende natuur om u heen. Zo geniet u in alle rust van de vrolijke vogelgeluiden, de hertjes in de uitgestrekte weilanden en kunt u er zelfs voor kiezen om een duik te nemen in het water of een hengel uit te werpen vanaf het balkon. 

Woonboot overnachting Friesland

Een woonboot overnachting Friesland is dus een bijzondere manier om te overnachten in Friesland op en aan het water. Uiteraard kunt u tijdens uw verblijf ook een boot huren in de directe omgeving van deze woonboot Friesland. Deze combinatie biedt u de geweldige mogelijkheid om overdag te gaan varen en te overnachten op een boot. Wanneer u ‘s middags of ‘s avonds weer terugkeert bij de woonboot in Friesland kunt u uw boot eenvoudig aanmeren aan de woonboot. Voor een overnachting met bootje bent u bij Woonark Friesland dus aan het juiste adres. 

Slapen op een luxe woonboot in Friesland

Overnachten in een woonboot is zeker niet alleen bedoeld voor natuurliefhebbers, want ook watersportliefhebbers houden ervan om te overnachten op boot. Door de geweldige bent u in minder dan 30 minuten varen al in een van de watersportdorpen als Eernewoude en Grou. Zo kunt u met uw eigen boot of uw gehuurde sloep overdag de schitterende Friese wateren ontdekken en keert u ‘s avonds terug naar de woonboot waar u kunt slapen op boot. Overnachten in een woonboot Friesland is geschikt voor het hele gezin, want door de goede indeling kunt u met maar liefst 6 personen overnachten woonboot. 

Over de aanwezige faciliteiten hoeft u zich geen zorgen te maken. Zo geniet u onder andere van een keuken met vaatwasser, een ruime zithoek met TV, een modern eetgedeelte, een zonneterras aan het water en zowel een binnen- als buiten douche. Ook een wasmachine en wasdroger zijn aanwezig, ideaal voor langere verblijven in de woonboot. Zelfs aan de barbecue liefhebbers is gedacht, want tijdens uw overnachting met boot kunt u gerust gebruik maken van de aanwezige Weber kolen barbecue. Kortom, bij Woonark Friesland is alles aanwezig voor een geweldig verblijf. Reserveer snel uw overnachting in onze woonboot Friesland en pak uw kans om te slapen op boot in Friesland.

Woonark Friesland
× Hulp nodig?