Chalet huren Friesland aan het water

Ben je op zoek naar een ideale plek om te genieten van de natuur en het water? Dan ben je bij Woonark Friesland aan het juiste adres. Gelegen in het hart van Friesland biedt Woonark Friesland de ideale locatie om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

De locatie van Woonark Friesland

Woonark Friesland is gelegen in Oudega.  Hier kun je genieten van het kabbelende water en de rustgevende omgeving. Oudega is een gebied dat bekend staat om zijn rijke flora en fauna en biedt vele mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Door de centrale ligging van Woonark Friesland zijn er talloze bezienswaardigheden en attracties in de omgeving te vinden.

De accommodatie van Woonark Friesland

De woonboot van Woonark Frieslandheeft alles dat je nodig hebt voor een unieke vakantie. Het vakantiehuisje is geschikt voor meerdere personen en is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er meerdere slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, een compleet ingerichte keuken en een gezellige woonkamer met televisie. De chalet heeft een eigen terras aan het water waar je kunt genieten van het uitzicht op het meer en de voorbijvarende boten.

De faciliteiten van Woonark Friesland

Woonark Friesland beschikt over een fantastische chalet aan het water waar je volop kunt genieten van de prachtige omgeving, Zo is er een terras aanwezig waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zon. Daarnaast is het erg eenvoudig om een sloep te huren tijdens jouw verblijf. Tegenover onze woonboot is een sloepverhuurbedrijf aanwezig. Bij dit bedrijf kun je een sloep huren, zodat je kunt genieten van de Friese wateren.

Activiteiten in de omgeving van Woonark Friesland

Naast de faciliteiten van Woonark Friesland zijn er in de omgeving tal van activiteiten te ondernemen. Zo kun je een bezoek brengen aan het gezellige centrum van Joure, waar je kunt winkelen en heerlijk kunt eten en drinken op één van de vele terrasjes. Ook kun je een dagje naar het nabijgelegen pretpark Duinenzathe, waar jong en oud zich kunnen vermaken op de attracties.

Voor de liefhebbers van watersport is er ook genoeg te doen in de omgeving van Woonark Friesland. Zo kun je bijvoorbeeld een boot huren en de omliggende meren verkennen. Op het meer zijn diverse eilandjes en strandjes te vinden waar je kunt aanleggen en genieten van de rust en de natuur. Ook kun je hier uitstekend vissen op onder andere snoek, baars en brasem.

Waarom kiezen voor Woonark Friesland?

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiebestemming in Friesland, is Woonark Friesland een uitstekende keuze. Door de idyllische ligging aan het water kun je hier volledig tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. Daarnaast zijn er in de omgeving genoeg activiteiten te ondernemen, waardoor je  je geen moment verveelt! Ook de accommodatie van Woonark Friesland is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende ruimte voor het hele gezin.

Woonark Friesland
× Hulp nodig?